We bring the party to you!

This is how we do it

Hoezo festival? ik wil gewoon een feest.

Wel ja, een super cool feest, zowel voor een bedrijfsfeest als privéfeest, met alles erop en eraan, maar dan in de festival sfeer.  Van lekkere gerechtjes uit hippe foodtrucks tot frisse pintjes en mocktails. Ook aangepaste achtergrondmuziek is geen probleem, en desgewenst zorgen we ook voor de nodige randanimatie. Zorgen jullie voor een hip feestpubliek?

Het meest vernieuwende partyconcept in de laatste 10 jaar.

Culinaire Ambiance

Zelf hoef je helemaal niets te doen!

Meng je rustig onder je gasten, proef samen van onze (h)eerlijke hapjes, drink een pintje (of twee), babbel, dans… Eten, drinken, inrichting, achtergrondmuziekjes… we nemen het allemaal voor onze rekening. Op genieten na hoef je dus helemaal niets te doen. Makkelijk, niet?

Zie die lichtjes.

Enjoy!

Tevreden klanten, dat is altijd al ons uitgangspunt geweest. En omdat wij alles uit handen nemen - eten, drinken, muziek, you name it - heb je zelf de tijd om je, net als je gasten, rot te amuseren. Enjoy!

Sfeervolle aankleding

Elk feestje zijn aankleding. Of je nu kiest voor onze volledig gerestaureerde bistro-klaptafels  met bijhorende stoelen, klassieke biertafels met zitbanken of statafels met stijlvolle stretchcover, wij zorgen ervoor dat ‘jullie feestlocatie’ er piekfijn uitziet. Op zoek naar sfeervolle verlichting en dito vlaggetjes? Ook daar kan voor gezorgd worden.

dit feest vergeten we nooit ofte nimmer! boenk erop...

Gert Verheyen - Proximus

>

Zwieren met die beentjes

Only the right tunes