There's no such thing as too many bites!

Stel jouw festival samen.

Een Street Food Festival ingericht naar jouw wensen: de ultieme droom voor foodies! Wel, noem ons gerust de droomfabriek, want wij staan op het punt om je verwachtingen helemaal in te lossen!

Prijs berekenen

Onze favorieten

Zalige burgers

Dat een heus Street Food Festival niet compleet is zonder hamburgers, hebben wij maar al te goed begrepen. Met een heerlijke ‘burger met sesam, parmezaan, rucola en truffelsaus’, een zalig ‘broodje pulled pork met koolsla, jalapenos en smokey barbecuesaus’ of een ‘veggie falafelburger met crispy groentjes en mango curry’ zit je bij ons altijd goed. Eentje is geentje, dus probeer ze gerust allemaal

Mmmmh!

Met het Street Food Festival zijn we niet aan ons proefstuk toe. Met onder meer enkele geslaagde passages op Antwerpen Proeft (en andere food(truck)festivals), een lunch in The Jane voor de productie van Masterchef Nederland, of de catering van de Mia’s, hebben we al een pak fijn volk laten kennismaken met onze formules. En ook het toonaangevende magazine Culinaire Ambiance was onder de indruk en gunde ons maar liefst 3 pagina’s. Wij onthouden vooral de passage ‘meest vernieuwende concept van de laatste 15 jaar’. Al overtuigd?

Geweldige mocktails

Onze keuze? Vedett, Stella, Toscaanse wijntjes,...

Vanuit onze grote truck serveren wij u niet alleen de heerlijkste snacks, maar ook verfrissende drankjes. Zowel Vedett als Stella staan altijd fris en worden geschonken in traditionele glazen. Een hippe gin & tonic, wijn, frisdranken of de mocktail van het huis… aan keuze geen gebrek. 

Zoet!

Ook aan de zoetebekken hebben we gedacht, met een keur aan kleine dessertjes om je feest in stijl af te sluiten. Pastel de nata, ijspralines op een stokje, tiramisu, bavarois, chocolademousse...  Probeer ze allemaal als je nog kan.

Verfrissend!